ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ


АТРАКТИВНИ ОФЕРТИ

Благодарение на реализираните големи продажби като топ агент на много от опериращите в България авиокомпании, EvtinSamoletenBilet.com може да ви предложи ексклузивни цени и условия.


РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ДЕСТИНАЦИИ


На сайта EvtinSamoletenBilet.com ще намерите богата гама от удобни и директни полети до любимите Ви места.


НАДЕЖДНИ ПАРТНЬОРИ


Работим с авиокомпании, хотели и други доставчици на туристически услуги, които са се доказали през годините и са утвърдени брандове на пазара.

Провери тук промоционални самолетни билети с Wizz Air

Wizz Air е унгарска нискобюджетна авиокомпания. Седалището и се намира в Будапеща (Унгария). Създадена е през юни 2003г. по инициатива на 6 души начело с Йозеф Варади. Създателите на авиокомпанията са изключителни специалисти с богат опит и професионални постижения в областта на авиацията. Първият полет на Уиз Еър се извършва на 19.05.2004 г. по маршрута от Катовице до Лондон. Един от пътниците при първия полет е бил и самият Варади - вече председател на Управителния съвет на Wizz Air.

През 2006г. Wizz Air е избрана за най-добрата, а в момента е и най-голямата нискобюджетна авиокомпания в Полша и в Централна и Източна Европа. Изпозлва най-модерните технологии, като осигурява високо качество на своите услуги на достъпни цени. Wizz Air оперира от 15 бази в региона: Катовице, Варшава, Гданск и Познан в Полша, Будапеща в Унгария, София в България, Букурещ, Клуж Напока и Тимишоара в Румъния, Прага в Чешката република, Вилнюс в Литва и Киев в Украйна, като предлага полети по 220 маршрута. Wizz Air Group включва три опериращи авиолинии - Wizz Air Унгария, Wizz Air България и Wizz Air Украйна.

Все повече пътници ползват услугите на Wizz Air, привлечени от ниските цени на самолетни билети, както и от удобните маршрути. Компанията непрекъснато обновява и своя авиопарк с нови самолети - най-добри в дадената технологична категория.

Уиз Еър използва по-малки летища, които осигуряват по-евтино и по-бързо обслужване, а кабината в самолета е с една пътническа класа, без разделение на местата. По претенциозните пътници, могат да си закупят места с допълнително място за краката. Могат също така да заплатят и предимство при качването на борда на самолета, и по този начин да заемат местата, които желаят преди другите пътници. По желание на пасажерите се предлага и храна (топли и студени напитки, както и предястия) срещу допълнително заплащане.

Превоз на багаж с Wizz Air
Както всички нискобюджетни превозвачи, така и Wizz Air определя специални условия относно превоза на багаж. Можете да вземете както ръчен, така и регистриран багаж.Теглото на ръчния багаж не може да надхвърля 10 кг.,

Всеки пътник над 2 години може да вземе на борда безплатно 1 малък салонен багаж с размери 40x30x20 см или по-малък.

Ако желаете да вземете 1 голям салонен багаж с размери 55x40x23 см до 10 кг се заплаща допълнително.

Ако желаете да вземете 1 куфар за багажното отделение срещу допълнително заплащане, то той може да бъде със следните килограми: до 10 кг., 20 кг, 26 кг. или 32 кг. (Максималните размери са: 149x119x171 см.)

Малкият и големият салонен багаж трябва да се поместват лесно в определеното место над седалките. Заедно с ръчния багаж, на борда на самолета можете да вземете със себе си лична чантичка, одеяло, палто, чадър, бастун, телефон, фотоапарат, камера, преса за четене, патерици за хора с увреждания. Ако излитате от Лондон не забравяйте, че можете да пренесете само един брой ръчен багаж. Личната чантичка и чантата за лаптоп се смятат за два багажа и няма да бъдете допуснати на борда на самолета.

Теглото на всеки един регистрирания багаж не може да превишава 32 кг. За всеки един брой регистриран багаж се заплаща такса. Таксата може да бъде по-ниска, ако упоменете багажа по време на резервацията на билета. Ако искате да превозите 2 броя регистриран багаж, трябва да заплатите двойна такса.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ В ЧУЖБИНА

https://aviotravel.eu/images/stories/hotels/semeistvo-na-hotel.jpg

ПРОВЕРИ ТУК ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

✅Обслужването е на български език.

✅Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✅Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✅Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✅Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✅Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✅Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.

 

 Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

Заплатете резервацията си с банкова карта

Сигурно заплащане по банков път и чрез карта


РЕЗЕРВАЦИИ НА ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

 


ДИРЕКТНИ НИСКОТАРИФНИ ПОЛЕТИ

 


ТОП СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО

 


ОБСЛУЖВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ: РКК-01-5753