ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Провери тук промоционални самолетни билети с EasyJet


Британският авиопревозвач EasyJet е една от най-големите нискотарифни авиокомпании в Европа. Създадена е през 1995 г. от Stelios Haji-Ioannou. Главнaта база на авиопревозвача се намира на летище Лондон Лутън. Първоначално обслужва само две отсечки, но с годините EasyJet закупи няколко конкурентни авиокомпании и стана една от най-големите нискотарифни авиокомпании в Европа. През първите години да се закупи билет бе възможно единствено по телефона, но през 1998г. EasyJet стана първата нискотарифна авиокомпания, която въведе онлайн резервирането на билети през интернет. Още от самото си създаване EasyJet извършва полети по най-популярните бизнес и туристически маршрути в Европа.

Авиокомпанията продава еднопосочни евтини самолетни билети, като едновременно с това предоставя на пътници неограничена възможност за избор на дата на връщане. За разлика от повечето други ниско бюджетни авиокомпании, EasyJet летят до основни летища на различни градове, спестявайки на пътниците си допълнителни разходи за транспорт.

Пътниците могат да резервират места в самолета по техен избор. Ако не бъдат избрани от клиентите, авиокомпанията автоматично ще разпредели свободните места. Качването на борда на самолета се осъществява според разделението на групи с предимство. Първи в самолета влизат пътниците SB, т. е. тези, които са закупили Speedy Boarding/Speedy Boarding Plus. След това на борда се качват пътниците от група SA, това са пътници, които се нуждаят от специални грижи както и семейства – максимално двама възрастни с поне едно дете на възраст до 5 години. Следващата група, която се качва на борда е група А, това са пътниците, които са преминали през летищната проверка on-line, както и първите 30 пътуващи, които преминат през летищната проверка на летището. Последни в самолета влизат пътниците от група В.

По време на полета пътниците могат да поръчат обяд от easyKiosk, както и да си закупят козметика и подаръци.

Пътуващият може да вземе със себе си на борда на самолета един брой ръчен багаж, с тегло, което позволява самостоятелно да бъде пренасян от пътника, както и с размери позволяващи да бъде поместен в специалното помещение за багаж над седалката. Максималната големина на безплатния багаж не може да превишава: 45x36x20cм. Срещу допълнително доплащане може да вземете втори ръчен багаж с размери:  55x40x20cм.

Всеки пътник може да пренася регистриран багаж срещу доплащане с максимално общо тегло 15кг, 23 кг. или 26кг, включително и спортни съоръжения, ако има свободно място в багажното помещение.

Компанията предлага полети до 134 дестинации в Европа, северна Африка, Кипър и Израел. Флотът на авиокомпанията се състои от 233 самолета.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ В ЧУЖБИНА

https://aviotravel.eu/images/stories/hotels/semeistvo-na-hotel.jpg

ПРОВЕРИ ТУК ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

✅Обслужването е на български език.

✅Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✅Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✅Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✅Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✅Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✅Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.

 

 Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

Заплатете резервацията си с банкова карта

Сигурно заплащане по банков път и чрез карта

РЕЗЕРВАЦИИ НА ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

 

 

ДИРЕКТНИ НИСКОТАРИФНИ ПОЛЕТИ

 

 

НАЙ-ДОБРО СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО

 

 

ПЕРСОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 

 

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ НА ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ
РКК-01-5753