ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ


АТРАКТИВНИ ОФЕРТИ

Благодарение на реализираните големи продажби като топ агент на много от опериращите в България авиокомпании, EvtinSamoletenBilet.com може да ви предложи ексклузивни цени и условия.


РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ДЕСТИНАЦИИ


На сайта EvtinSamoletenBilet.com ще намерите богата гама от удобни и директни полети до любимите Ви места.


НАДЕЖДНИ ПАРТНЬОРИ


Работим с авиокомпании, хотели и други доставчици на туристически услуги, които са се доказали през годините и са утвърдени брандове на пазара.

Провери тук промоционални самолетни билети с Ryanair

Ryanair е ирландската нискобюджетна авиокомпания създадена от Tony Ryan и неговото семейство през 1985г. В началото на дейността си авиокомпанията разполага с един 15-местен самолет, 25 души персонал, много малък бюджет и обслужва полети по маршрута Waterford-London.

Днес Ryanair е един от големите нискотарифни европейски превозвачи с главна база - летище Дъблин (Ирландия). 5-те най-големи бази на Ryanair са London-Stansted, Dulbin, Girona, Alicante, Brussels-Charleroi. Авиокомпанията предпочита да лети до по-малки летища с цел намаляване на разходите и таксите към всички самолетни билети. Самолетите се приземяват на 85 км. от Париж. Въпреки това, авиокомпанията лети и до големи летища като Гетуик в Лондон и Барахас в Мадрид. Понякога се случва така, че вторичното летище е по-близо до града, отколкото основното. Така е в Рим, Белфаст и Готенбург.

Бързото развитие на Ryanair след 1997 г. се дължи главно на успеха на нискобюджетния модел. С повече от 200 Боинга 737-800, годишно превозва над петдесет милиона пътници. Това е най-голямата компания в Европа по отношение на превозени пътници и най-голямата в света по отношение на международни превозени пътници.

Политиката на нискотарифния модел се изразява в изискването на такси за всички допълнителни услуги. Това позволява поддържане на най-ниските възможни цении на тези пасажери, които не извършват чек-ин на багаж и приоритетно качване на борда. В момента всички пътници трябва да се регистрират онлайн и да си разпечатат бордна карта. Пътниците, пристигнали на летището без бордна карта, ще трябва да платят допълнителна такса за преиздаването й.

Днес Ryanair има близо 5000 висококвалифицирани служители и обслужва едни от най-интересните и най-добре организирани маршрути и полети в Европа. От семейна фирма, Ryanair се превръща в истински самолетен гигант, който днес конкурира дори най-големите авиопревозвачи в света. Авиокомпанията се е развивала и продължава да се развива динамично като разработва мрежата си от полети, въвежда нови решения и периодично закупува нови самолети. Те са със седалки от винил, без джобове на тях, както и с други промени, които спестяват разходи и правят почистването и проверките за сигурността по-бързи.

Пътуването с Ryanair е комфортно и безопасно, същевременно и на много конкурентни цени. Въпреки това компанията често е критикувана за нивото на дистанционното обслужване. Например невъзможността на пътниците да се свържат със служители за въпрос чрез e-mail или някаква друга форма през интернет. За тази цел е предвиден единствено импулсен телефон, факс или обикновена поща.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ В ЧУЖБИНА

https://aviotravel.eu/images/stories/hotels/semeistvo-na-hotel.jpg

ПРОВЕРИ ТУК ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

✅Обслужването е на български език.

✅Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✅Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✅Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✅Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✅Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✅Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.

 

 Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

Заплатете резервацията си с банкова карта

Сигурно заплащане по банков път и чрез карта


РЕЗЕРВАЦИИ НА ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

 


ДИРЕКТНИ НИСКОТАРИФНИ ПОЛЕТИ

 


ТОП СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО

 


ОБСЛУЖВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ: РКК-01-5753