ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ
ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: Mobile / Viber / WhatsApp +359896889907


АТРАКТИВНИ ОФЕРТИ

Благодарение на реализираните големи продажби като топ агент на много от опериращите в България авиокомпании, EvtinSamoletenBilet.com може да ви предложи ексклузивни цени и условия.


РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ДЕСТИНАЦИИ


На сайта EvtinSamoletenBilet.com ще намерите богата гама от удобни и директни полети до любимите Ви места.


НАДЕЖДНИ ПАРТНЬОРИ


Работим с авиокомпании, хотели и други доставчици на туристически услуги, които са се доказали през годините и са утвърдени брандове на пазара.

Провери тук промоционални самолетни билети с Pegasus Airlines

Pegasus Airlines е турска нискобюджетна авиокомпания със седалище - Истанбул (Турция). Авиокомпанията е създадена на 1.12.1989г., като резултат от сътрудничеството на компаниите Net, Silkar и авиокомпанията Aer Lingus. През 1992г. Net и Aer Lingus продават акциите си на банката Yapi Kreditbank и така Pegasus Airlines става изцяло турска авиокомпания. През януари 2005г. ЕСАС Холгиниг закупува компанията. Два месеца по-късно се променя дейността на авиомпанията и от чартърна, тя става нискотарифна. През ноември 2005г. Пегасус поръчва 12 нови Боинга 737-800с, като следва и допълнителна поръчка за нови 12 Боинга през ноември 2008г. През 2007г. Пегасус е превозила повече пътници в Турция от която и да е друга частна авиокомпания.

Днес авиопревозвачът е една от най-големите частни авиокомпании в Турция и обслужва около 111 дестинации - 17 вътрешни, 13 международни и голям брой чартърни полети. Като база, превозвачът използва международното летище Sabiha Gokcen в Истанбул и това в Анталия.

Авиокомпанията предлага само една класа в своите самолети. Както и повечето нискотарифни авиокомпании, Pegasus Airlines не предлага безплатни освежителни напитки и храна в икономична класа. Независимо от това, пътниците могат да закупят храна и освежителни напитки от разнообразното меню на Pegassos Flying Cafe. Компанията има амбицията да въведе система за забавления на борда на самолета срещу заплащане за слушалки, тъй като за момента има само големи екрани за всички пасажери показващи местоположението на самолета на компютърно генерирана карта.

За разлика от повечето нискобюджетни авиопревозвачи, Пегасус има собствен център за тренировки на екипажите и собствен отдел за поддръжка – Pegasus Technic. И двата центъра са напълно лицензирани и се използват за обучение на нови членове на персонала и на земята и във въздуха.

Към 2021г. флотът на Pegasus Airlines се състои от 91 самолета, като средната възраст на самолетите е 6 години. Видовете самолети, с които нискотарифната авиокомпания оперира са: Airbus A320-200, Airbus A320neo, Airbus A321neo, Boeing 737-800.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ В ЧУЖБИНА

https://aviotravel.eu/images/stories/hotels/semeistvo-na-hotel.jpg

ПРОВЕРИ ТУК ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

✅Обслужването е на български език.

✅Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✅Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✅Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✅Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✅Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✅Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.

 

 Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

Заплатете резервацията си с банкова карта

Сигурно заплащане по банков път и чрез карта


РЕЗЕРВАЦИИ НА ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

 


ДИРЕКТНИ НИСКОТАРИФНИ ПОЛЕТИ

 


ТОП СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО

 


ОБСЛУЖВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ: РКК-01-5753