EvtinSamoletenBilet.com
САЙТ ЗА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА ЕВТИНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Авиокомпания Aer Lingus
Aer Lingus е ирландска нискотарифна авиокомпания. Авиопревозвачът е създаден през 1936 г. в Дъблин. Авиокомпанията осъществява полети до над 70 дестинациии на къси и дълги разстояния в Ирландия, Англия, континентална Европа и САЩ и Африка. Основна  база на авиокомпанията е летище Дъблин. Лети и от летищата в Корк, Белфаст и от април 2009 от летище Гетуик, Лондон. Aer Lingus лети от София и Бургас до Дъблин.

Aer Lingus има специална програма Gold Circle Club, в която редовните пътници печелят мили / точки и получават специални бонуси и отстъпки.

През 2009 г. флотата на авиокомпанията се състои от 43 самолета. Aer Lingus е отчасти собственост на Ryanair и на правителството на Ирландия. Aer Lingus не е член на какъвто и да е алианс. Въпреки това, тя има договор за кодшеър с членовете на Oneworld, Star Alliance и SkyTeam и с JetBlue Airways.

* Обслужването е на български език.

* Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

* Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

* Работим със резервационни системи предлагащи полети на над 800 редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпани.

* Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

* Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

* Консултантите на evtinsamoletenbilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.