Тук ще намерите информация за това как да стигнете до желаната от Вас дестинация с помощта на нискобюджетна авиокомпания. Преди да решите да си направите самата резервация разгледайте следните съвети:

Кога да резервираме нискобюджетен самолетен билет?
Резервирайте си билет поне 2 - 3 месеца по-рано, за да пътувате наистина евтино.

Има ли промоции на нискобюджетни авиокомпании?
Да, всички нискотарифни авиопревозвачи предлагат оферти за определени дати на по-ниска цена. Следете за промоции. Авиокомпаниите правят много такива.

Има ли такса за регистриран багаж при нискобюджетните авиокомпании?
За разлика от редовните авиокомпании, при нискотарифните нямате право на един куфар, който да носите със себе си безплатно, освен ръчния си багаж. Тоест ако имате малка раница и куфар, ще трябва да платите за куфара. Много добра идея е да го направите в момента на правенето на резервацията на самолетния билет. С това си спестявате неудобството да бъдете пратен на друго гише когато се регистрирате за полета на летището и да чакате то да отвори. Освен това таксата, която се заплаща за чекирания багаж на летището е значително по-висока отколкото по време на закупуване на билета. Затова пресметнете колко багаж ще имате и си платете предварително.

Помислете също така и за полета на връщане. Ако ще купувате много подаръци може да се окаже, че ще Ви трябва допълнителен куфар. За такива пътници има опция също за предварително заплащане на багажа. Пример: На отиване да се пътува с един куфар, а на връщане с два. Ако направите тази заявка по време на закупуване на билета също ще спестите малко пари.

Безплатно ли мога да запазя места едно до друго?
Ако искате да запазите места в самолета и да седнете точно на тях, можете да го направите по време на резервиране на билета, но срещу съответната сума варираща между 7 и 45 евро за място при различните авиокомпании. Препоръчваме Ви, ако има места в самолета с повече място за краката, да си го запазите, ако ви е по джоба. Наистина е много приятно да се разположите удобно.

Включена ли е застраховка в нискотарифния самолетен билет?
Някои от нискотарифните компании предлагат застраховка, включваща освен здравни клаузи по време на пътуването и престоя, също така и по-големи компенсации, ако случайно полетът Ви закъснее много или въобще не дойде. Препоръчително е да си вземете такава застраховка.

Спазва ли се графика на нискотарифния полет?
Много често авиокомпаниите ползват един самолет за няколко маршрута един след друг. Ако само по един от маршрутите има закъснение, то следващите автоматично също започват да трупат закъснения. Повече от нормално е нискотарифна авиокомпания да закъснее. Понякога това закъснение е дори над 3-4 часа, но тогава трябва да знаете, че от авиокомпанията са длъжни да ви предложат напитки и закуски или по-сериозна храна под формата на ваучери, ако закъснението е повече. Следете за това, ако разберете  за голямо закъснение.


ПРОВЕРИ ТУК ЗА ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

 

✈ Обслужването е на български език.

✈ Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✈ Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✈ Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✈ Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✈ Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✈ Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.