ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ
ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: Mobile / Viber / WhatsApp +359896889907


АТРАКТИВНИ ОФЕРТИ

Благодарение на реализираните големи продажби като топ агент на много от опериращите в България авиокомпании, EvtinSamoletenBilet.com може да ви предложи ексклузивни цени и условия.


РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ДЕСТИНАЦИИ


На сайта EvtinSamoletenBilet.com ще намерите богата гама от удобни и директни полети до любимите Ви места.


НАДЕЖДНИ ПАРТНЬОРИ


Работим с авиокомпании, хотели и други доставчици на туристически услуги, които са се доказали през годините и са утвърдени брандове на пазара.

Провери тук промоционални самолетни билети с Norwegian

Norwegian Air Shuttle е втората по големина скандинавска авиокомпания и е на четвърто място сред нискотарифните авиокомпании в Европа. Главният щаб на компанията е на летище Гардермоен в Осло като вторични бази се намират в Берген, Трондхайм, Ставангер, Осло-Рюгге, Копенхаген и Стокхолм-Арланда. Norwegian Air Shuttle предлага полети с висока честота в Скандинавия, комбинирани с полети с по-ниска честота по международните дестинации.

Norwegian Air Shuttle е основана през 1993г. като регионална авиолиния превземайки маршрутите в западна Норвегия след банкрута на Бизи Бий. До 2002г. полетите на авиопревозвача са обслужвани от самолети Фокър 50. След сливането на вътрешните авиокомпании Браатенс и Скандинавиан Еърлайнс, Norwegian Air Shuttle се възползва от възможността да установи вътрешни нискобюджетни полети. Оттогава компанията се развива бързо, установявайки се във Варшава и закупувайки шведските Флай Нордик през 2007г. и навлизайки на пазара в Копенхаген през 2008г. Същата година са доставени и първите самолети Боинг 737-800. Самолетите Боинг 737-800 са едни от най-щадящите околната среда машини, намалявайки вредните емисии за седалка с цели 23% сравнени с Боинг 737-300. Новите самолети подобряват точността на летателния график и намаляват разходите за поддръжка и други технически разходи. Самолетите на Norwegian Air Shuttle са с носове оцветени в червено, като някои от тях имат портрети на известни шведи, норвежци или датчани на опашката.

Превозвачът предлага корпоративни и индивидуални програми за редовни клиенти, които предлагат различни намаления, в зависимост от събраните пролетени мили.

Авиокомпанията обслужва 153 дестинации, намиращи се в държави, включващи страни намиращи се в Европа, Северна Африка и Близкия изток. В България изпълнява сезонни полети до Бургас и Варна.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ В ЧУЖБИНА

https://aviotravel.eu/images/stories/hotels/semeistvo-na-hotel.jpg

ПРОВЕРИ ТУК ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

✅Обслужването е на български език.

✅Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✅Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✅Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✅Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✅Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✅Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.

 

 Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

Заплатете резервацията си с банкова карта

Сигурно заплащане по банков път и чрез карта


РЕЗЕРВАЦИИ НА ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

 


ДИРЕКТНИ НИСКОТАРИФНИ ПОЛЕТИ

 


ТОП СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО

 


ОБСЛУЖВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ: РКК-01-5753