Провери тук промоционални самолетни билети с Norwegian

Norwegian Air Shuttle е втората по големина скандинавска авиокомпания и е на четвърто място сред нискотарифните авиокомпании в Европа. Главният щаб на компанията е на летище Гардермоен в Осло като вторични бази се намират в Берген, Трондхайм, Ставангер, Осло-Ригге, Коленхаген и Стокхолм-Арланда. Norwegian Air Shuttle предлага полети с висока честота в Скандинавия, комбинирани с полети с по-ниска честота по международните дестинации.

Norwegian Air Shuttle е основана през 1993г. като регионална авиолиния превземайки маршрутите в западна Норвегия след банкрута на Бизи Бий. До 2002г. полетите на авиопревозвача са обслужвани от самолети Фокър 50. След сливането на вътрешните авиокомпании Браатенс и Скандинавиан Еърлайнс, Norwegian Air Shuttle се възползва от възможността да установи вътрешни нискобюджетни полети. Оттогава компанията се развива бързо, установявайки се във Варшава и закупувайки шведските Флай Нордик през 2007г. и навлизайки на пазара в Копенхаген през 2008г. Същата година са доставени и първите самолети Боинг 737-800. Самолетите Боинг 737-800 са едни от най-щадящите околната среда машини, намалявайки вредните емисии за седалка с цели 23% сравнени с Боинг 737-300. Новите самолети подобряват точността на летателния график и намаляват разходите за поддръжка и други технически разходи. Самолетите на Norwegian Air Shuttle са с носове оцветени в червено, като някои от тях имат портрети на известни шведи, норвежци или датчани на опашката.

Превозвачът предлага корпоративни и индивидуални програми за редовни клиенти, които предлагат различни намаления, в зависимост от събраните пролетени мили.

Авиокомпанията обслужва 153 дестинации, намиращи се в държави, включващи страни намиращи се в Европа, Северна Африка и Близкия изток. В България изпълнява сезонни полети до Бургас и Варна.


ПРОВЕРИ ТУК ЗА ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

 

✈ Обслужването е на български език.

✈ Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✈ Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✈ Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✈ Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✈ Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✈ Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.