EvtinSamoletenBilet.com
САЙТ ЗА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА ЕВТИНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Всяко пътуване трябва да бъде добре планирано, за да се избегнат неприятни изненади. Прегледайте следните напътствия:

Планиране на самолетно пътуване- Запознайте се със законите и местните обичаи, в страната в която ще пътувате, а също така и за държавите, през които ще преминете

- Проверите дали е необходимо до имате виза и какво се изисква за покриване на разходите за престоя или преминаването през транзитните държави.

- Информирайте са предварително за най-важните телефонни номера и адреси на българските посолства и консулства в държавите, през които ще пътувате и в които ще пребивавате.

- В някои държави времетраенето на престоя на българските граждани може да бъде ограничено. Поради тази причина, напускайки България, винаги можете да се обърнете към гранично-контролните служби по време на паспортната проверка на летището, с молба за потвърждение на датата на напускане на България чрез печат. Това ще ви помогне да избегнете проблемите, свързани с установяване времетраенето на вашия престой в друга страна.

 

 

 

* Обслужването е на български език.

* Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

* Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

* Работим със резервационни системи предлагащи полети на над 800 редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпани.

* Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

* Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

* Консултантите на evtinsamoletenbilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.