ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ
ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: Mobile / Viber / WhatsApp +359896889907


АТРАКТИВНИ ОФЕРТИ

Благодарение на реализираните големи продажби като топ агент на много от опериращите в България авиокомпании, EvtinSamoletenBilet.com може да ви предложи ексклузивни цени и условия.


РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ДЕСТИНАЦИИ


На сайта EvtinSamoletenBilet.com ще намерите богата гама от удобни и директни полети до любимите Ви места.


НАДЕЖДНИ ПАРТНЬОРИ


Работим с авиокомпании, хотели и други доставчици на туристически услуги, които са се доказали през годините и са утвърдени брандове на пазара.

Когато се наложи пътуване в чужбина, всеки търси евтин вариант за осъществяването му. Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ Ви предлага няколко съвета, как да оптимизирате разходите си при едно такова пътуване.

1. Евтини самолетни билети
Повечето клиенти днес използват най-бързия и най-безопасен транспорт, а именно - самолет. За целта ще Ви е нужен евтин самолетен билет. Важно е да отбележим, че самолетни билети са на много по-ниски цени в периода от началото на октомври до края на февруари. Естествено трябва да изключите периода на Коледа и Нова Година, тъй като това пък са най-натоварените дни за пътуване от цялата година. Много подходящо за рeзервиране на евтин самолетен билет е периода веднага след Нова Година.

2. Нискобюджетни авиокомпании
Възползвайте се от евтините промоционални самолетни билети на нискотарифните авиокомпании. От България оперират няколко такива, с които може да организирате евтин уикенд до големите европейски градове. Една от тях е Wizz Air. Тук може да разгледате предлаганите евтини дестинации: http://wizz.air-bg.com/destinacii

3. Транспорт в града
Друг важен разход по време на престоя в чужбина е придвижването в самия град. Големите европейски градове разполагат с добре изградена транспортна мрежа. В повечето варианти пътуването с градския транспорт ще Ви излезе много по-евтино, отколкото с такси. Най-добре е да си закупите комбиниран билет за няколко пътувания или карта за целия престой на пребиваването Ви. Също така проверете какви са вариантите за наемане на автомобил, ако възнамерявате да пътувате повече и на по-големи разстояния.

4. Избор на хотелско настаняване.
Изберете хотел, който е в района на университет или студентско градче. Вероятността да намерите евтини нощувки е по-голяма, а също така стоките и услугите в супермаркети и заведенията са по-ниски.

5. Храна
Намалете разходите си за храна като избягвате популярни ресторанти и заведения и се ориентирате към по-малки, които местните посещават – те със сигурност са тествани и не са толкова скъпи.

6. Забележителности и атракции
Ако пътувате с туристическа цел, имайте в предвид, че повечето музеи и галерии в Европа имат дни на отворените врати. По този начин ще спестите от входни такси за разглеждането им. Преди да заминете проверете в официалните интернет страници на различните музеи, кога предлагат такава възможност. Повечето големи европейски градове предлагат карти с включен вход за различни атракции и неограничен достъп до обществения транспорт.

7. Разплащане във валута
Най-добрия вариант е предварително да имате обменени пари в наличност. Ако изчерпите запасите, добра опция е да изтеглите сума от банкомат. Не е за препоръчване да обменяте валута в чейндж бюро на хотел или на улицата, поради по-неизгодните курсове.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ В ЧУЖБИНА

https://aviotravel.eu/images/stories/hotels/semeistvo-na-hotel.jpg

ПРОВЕРИ ТУК ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

✅Обслужването е на български език.

✅Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✅Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✅Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✅Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✅Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✅Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.

 

 Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

Заплатете резервацията си с банкова карта

Сигурно заплащане по банков път и чрез карта


РЕЗЕРВАЦИИ НА ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

 


ДИРЕКТНИ НИСКОТАРИФНИ ПОЛЕТИ

 


ТОП СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО

 


ОБСЛУЖВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ: РКК-01-5753