ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ


АТРАКТИВНИ ОФЕРТИ

Благодарение на реализираните големи продажби като топ агент на много от опериращите в България авиокомпании, EvtinSamoletenBilet.com може да ви предложи ексклузивни цени и условия.


РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ДЕСТИНАЦИИ


На сайта EvtinSamoletenBilet.com ще намерите богата гама от удобни и директни полети до любимите Ви места.


НАДЕЖДНИ ПАРТНЬОРИ


Работим с авиокомпании, хотели и други доставчици на туристически услуги, които са се доказали през годините и са утвърдени брандове на пазара.

След като вече сте планирали пътуването си и сте закупили евтин самолетен билет идва моментът със събирането на багажа. Тъй като много често пътниците взимат ненужни вещи, ние Ви предлагаме да се ограничите само в една чанта. Тя ще бъде напълно достатъчна за най-нужните неща, които ще Ви потрябват  по време на Вашата почивка.  Предимството при пътуване само с една чанта е, че ще си спестите доста пари и редене на дълги опашки.

Пътуване само с една чанта! Възможно ли е това?
Да, възможно е. Ето и съвсем елементарната формула, която трябва да следвате: Пътуване с малко багаж = Нискобюджетен самолетен билет. Ако искат да вземат евтин самолетен билет, повечето пътници се ориентират към нискобюджетните авиокомпании. При повечето нискобюджетни авиокомпании багажът се таксува допълнително. Така на пример с нискобюджетната авиокомпания Wizz Air всеки пътник над 2 години може да вземе на борда безплатно ръчен багаж с размери 40x30x20 см или по-малък. Малка раница (с приблизителна вместимост 30 L) или чанта за лаптоп, която се събира под седалката пред вас, обикновено отговаря на това изискване. Пробвайте  да се поберете в по-горе описаните размери. Предимство е, че ще бъдете по-свободни и по-мобилни, като не влачите голям куфар със себе си. Големите раници и многото багаж се забелязват от далеч и така ще привличате повече вниманието на крадците и обирджиите. Поради тази причина избягвайте да изглеждате като турист и носете по-малко багаж.

Какво да вземете в една чанта багаж?
Как може да съберете в една чанта всичко необходимо? Ето и отговора:  Подредете вещите на масата, които възнамерявате да вземете. Преценете още веднъж внимателно, от кои неща ще имате повече нужда и от кои по-малко. Игнорирайте по-малко нужните и така ще останат само важните. Вземете със себе си удобни дрехи за пътуване, които ще съхнат бързо и не се мачкат много. Не забравяйте,  че може да си купите дрехи и по време на пътуването. Може да вземете съвсем малко багаж, а останалото да купите при пристигането си. Съчетайте дрехите си така, че да могат лесно да се комбинират с останалите. Изберете обувки, които пасват най-добре с дрехите Ви. Така ще избегнете носенето на няколко чифта обувки.

Чувствайте се свободни, когато пътувате, обличайте се комфортно и практично,  докато се забавлявате по време на Вашата ваканция с Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ В ЧУЖБИНА

https://aviotravel.eu/images/stories/hotels/semeistvo-na-hotel.jpg

ПРОВЕРИ ТУК ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

✅Обслужването е на български език.

✅Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✅Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✅Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✅Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✅Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✅Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.

 

 Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

Заплатете резервацията си с банкова карта

Сигурно заплащане по банков път и чрез карта


РЕЗЕРВАЦИИ НА ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

 


ДИРЕКТНИ НИСКОТАРИФНИ ПОЛЕТИ

 


ТОП СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО

 


ОБСЛУЖВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ: РКК-01-5753