EvtinSamoletenBilet.com
САЙТ ЗА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА ЕВТИНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ предлага полети на редовни авиокомпании ( като  Bulgaria Air, Lufthansa, Austrian, LOT, Air Fance, KLM и много други) и на нискотарифни авиокомпании - така нареченте Low cost airlines, между които easyJet,  Ryanair и Wizz Аir. Евтин самолетен билет

Нискотарифните авиокомпании предлагат по-ниски цени на самолетни билети, като това не се отразява на безопасността на полетите им. Разликите между редовните и нискобюджетните са в това:

- Нискотарифните авиокомпании не предлагат услуги като безплатна храна, напитки, достъп до преса и т. н.

- Полетите на нискотарифните авиопревозвачи обикновено кацат на по-малки летища, често значително отдалечени от центъра на града - понякога до 100 км.

- Ако нискобюджетната авиокмания каца на централно летище, в повечето случай за нея са предвидени най-отдълечените терминали от централната сграда на летището.

- За разлика от редовните авиокомпании, при нискотарифните нямате право на един куфар, който да носите със себе си безплатно, освен ръчния си багаж. Тоест ако имате малка раница и куфар, ще трябва да платите за куфара. Много добра идея е да го направите в момента на правенето на резервацията на самолетния билет. С това си спестявате неудобството да бъдете пратен на друго гише когато се регистрирате за полета на летището и да чакате то да отвори. Освен това таксата, която се заплаща за чекирания багаж на летището е значително по-висока отколкото по време на закупуване на билета. Затова пресметнете колко багаж ще имате и си платете предварително.

-Понякога полетите на нискобюджетните авиокомпании имат закъснение или той може да бъде отменен – тогава пътниците биват взимани със следващия самолет, съобразно наличните места. В случай, че пътникът се откаже от полета, не е възможно практически никакво възстановяване на направените разходи.

Ако искате да закупите самолетен билет билет на ниска цена, трябва да планирате пътуването си колкото е възможно по-рано. Колкото по-близка е датата на заминаване, толкова по-висока е цената на самолетния билет.

 

 

 

* Обслужването е на български език.

* Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

* Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

* Работим със резервационни системи предлагащи полети на над 800 редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпани.

* Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

* Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

* Консултантите на evtinsamoletenbilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.