ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ


АТРАКТИВНИ ОФЕРТИ

Благодарение на реализираните големи продажби като топ агент на много от опериращите в България авиокомпании, EvtinSamoletenBilet.com може да ви предложи ексклузивни цени и условия.


РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ДЕСТИНАЦИИ


На сайта EvtinSamoletenBilet.com ще намерите богата гама от удобни и директни полети до любимите Ви места.


НАДЕЖДНИ ПАРТНЬОРИ


Работим с авиокомпании, хотели и други доставчици на туристически услуги, които са се доказали през годините и са утвърдени брандове на пазара.

Мога ли да направя промяна на резервация преди да бъде издаден самолетен билет?
При направена резервация преди да бъде издаден самолетният билет може да се правят всякакви промени по резервацията без наказателни такси.

Мога ли да сменя име в издаден самолетен билет?
Повечето нискотарифни авиокомпании позволяват промяна на име в издаден самолетен билет срещу заплащане на такса. Почити всички редовни и чартърни авиокомпании не разрешават промяна на име дори и срещу допълнителна такса. За да направите промяната на името в самолетния Ви билет, той трябва да бъде издаден от Авиотравел. Ако сте заплатили в друга туристическа агенция, то трябва да се свържете с издателя на самолетния билет.

Мога ли да сменя дата на заминаване и /или/ връщане в издаден самолетен билет?
След като вече самолетния билет е заплатен и издаден, може да се направи промяна в датата на заминаване, датата на връщане или и на двете само в случай, че тарифата в която е резервиран самолетния билет разрешава тази промяна. Всички промени по дати от страна на клиента са съпроводени с допълнителна такса. За да направите смяна на някоя от датите в самолетния Ви билет, той трябва да бъде издаден от Авиотравел. Ако сте заплатили в друга туристическа агенция, то трябва да се свържете с издателя на самолетния билет.

Мога ли сменя дестинацията на издаден самолетен билет?
След като вече самолетния билет е заплатен и издаден, може да се направи промяна в дестинацията на оригинално направената резервация само в случай, че тарифата в която е резервиран самолетния билет разрешава тази промяна. Всички промени по дестинацията за която желаете да пътувате са съпроводени с допълнителна такса. За да направите смяна на дестинацията в самолетния Ви билет, то той трябва да бъде издаден от Авиотравел. Ако сте заплатили в друга туристическа агенция, то трябва да се свържете с издателя на самолетния билет.

Мога ли да добавя допълнителен багаж във вече издаден самолетен билет?
Повечето нискотарифни авиокомпании разрешават да се добави допълнителен багаж срещу съответната сума, която е около два пъти по-висока от колкото, ако добавяте багажа в момента на направата на резервацията. В случай че пристигнете на летището и желаете да добавите допълнителен багаж за чекиране (багаж за багажното отделение), то е много вероятно да бъдете таксувани с тройния размер на сумата, която бихте заплатили, ако това е направено още в самото начало по време на резервиране на самолетния билет. Редовните и чартърните авиокомпании също ще Ви таксуват с по-висока стойност, ако не заявите това предварително.

Промяна на резервация след като вече е издаден самолетен билет
В случай че желаете да направите някаква промяна във вече издаден самолетен билет, това може да стане само при условие, че тарифата позволява тази промяна. Промяната след издаден самолетен билет винаги е съпроводена с заплащане допълнителни такси. Те се определят от съответната авиокомпания и са различни за всяка отделна резервация. Нашите консултанти ще Ви посъветват за най-добрият възможен начин за промяна на самолетния Ви билет.

Промяна на самолетна резервация
Промяна на самолетна резервация
РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ В ЧУЖБИНА

https://aviotravel.eu/images/stories/hotels/semeistvo-na-hotel.jpg

ПРОВЕРИ ТУК ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

✅Обслужването е на български език.

✅Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✅Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✅Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✅Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✅Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✅Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.

 

 Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

Заплатете резервацията си с банкова карта

Сигурно заплащане по банков път и чрез карта


РЕЗЕРВАЦИИ НА ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

 


ДИРЕКТНИ НИСКОТАРИФНИ ПОЛЕТИ

 


ТОП СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО

 


ОБСЛУЖВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ: РКК-01-5753