ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Всички самолетните билети, които издаваме са електронни. Те са във pdf файл ще Ви бъдат изпратени на посочен от вас е-мейл адрес, Viber или WhatsApp. За Ваше удодство моля да го разпечатате. Информацията съдържаща се в електронния самолетния билет ще Ви помогне да се ориентирате по-добре по време на пътуването: да следите по-лесно датите и часовете на заминаване и пристигане, летищата и терминалите, от които излитате и на които кацате. Всички часове в разписанието изписани в електронния самолетен билет, са в местни времена.

Разпечатване на самолетен билет.
Разпечатването може да стане на черно-бял или цветен принтер във формат А4. За да отворите файла трябва да имате Adobe Reader, инсталирана на вашия компютър. Тази програма може да се изтегли безплатно от тук: https://get.adobe.com/reader/

Проверка на актуално разписание.
Посочените часове са в местни времена. Възможни са евентуални промени в часа на излитане! Моля да се свържете отново с нас 24 часа преди всеки полет за да проверим още веднъж актуалното разписание. Отговорността за проверка на актуалната информация за Вашето пътуване е изцяло Ваша! Ако не направите такава проверка и изпуснете полета си отговорността ще бъде Ваша поради неизпълнение на указаните необходими действия.

Явяване на летището преди полет.
Поради нужното време, което отнема извършването на проверки за сигурност, всички пътуващи се приканват стриктно да се придържат към указаното време за явяване на летището, което е 3 часа преди планираното време за излитане на полета.

Регистрация на летището.
При пристигане на летището, моля своевременно извършете регистрация за полета си, като представите валиден документ за самоличност: лична карта или паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на връщане. Така ще получите борднити си карти, с които ще влезете в самолета.  Бордните карти са много важни. Внимавайте да не ги изгубите. Съхранете ги на сигурно място. Без забавяне се насочете към зоната за извършване на проверки за сигурност. Несъобразяване с тази препоръка може да доведе до изпускане на полета, заради ненавременно пристигане на изхода за извеждане към самолета.

Бордна карта
Бордна карта
РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ В ЧУЖБИНА

https://aviotravel.eu/images/stories/hotels/semeistvo-na-hotel.jpg

ПРОВЕРИ ТУК ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

✅Обслужването е на български език.

✅Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✅Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✅Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✅Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✅Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✅Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.

 

 Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

Заплатете резервацията си с банкова карта

Сигурно заплащане по банков път и чрез карта

РЕЗЕРВАЦИИ НА ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

 

 

ДИРЕКТНИ НИСКОТАРИФНИ ПОЛЕТИ

 

 

НАЙ-ДОБРО СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО

 

 

ПЕРСОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 

 

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ НА ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ
РКК-01-5753