ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ


АТРАКТИВНИ ОФЕРТИ

Благодарение на реализираните големи продажби като топ агент на много от опериращите в България авиокомпании, EvtinSamoletenBilet.com може да ви предложи ексклузивни цени и условия.


РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ДЕСТИНАЦИИ


На сайта EvtinSamoletenBilet.com ще намерите богата гама от удобни и директни полети до любимите Ви места.


НАДЕЖДНИ ПАРТНЬОРИ


Работим с авиокомпании, хотели и други доставчици на туристически услуги, които са се доказали през годините и са утвърдени брандове на пазара.

Всяка авиокомпания има различни ограничения относно допустимия ръчен и чекиран багаж при пътуване със самолет, които се различават по килограми, размер и брой на багажите.

ЧЕКИРАН (РЕГИСТРИРАН) БАГАЖ
Чекираният багаж е този,  който ще бъде поставен в товарното отделение на самолета и пътника няма достъп до него по време на полета.

Чекиран багаж при редовни авиолинии
За повечето редовни авиокомпании ограничението при пътуване в икономична класа е един багаж (куфар или чанта) с тежест около 20 килограма за всеки пасажер. За всеки килограм над допустимите се заплаща такса за свръх багаж на место на летището. За всяко летище таксата за свръх багаж е различна, около 10 евро на килограм свръх багаж. При някои авиокомпании, които изпълняват междуконтинентални полети разрешеният багаж може да бъде 2 пъти повече.

Чекиран багаж при нискотарифни авиолинии
Тук отново трябва да се спазват точните предписания на авиокомпанията за размери и килограми. Има някои нискотарифни авиокомпании, които разрешават да вземете само 15 кг чекиран багаж. Съществуват и други видове, като: 20 кг, 23 кг, 25 кг или 32 кг. Естествено всеки допълнителен чекиран багаж се заплаща отделно спрямо тарифите на авиопревозвача.


РЪЧЕН БАГАЖ
Ръчният багаж е този, който се поставя в кабината на самолета (под седалката или в специално определените багажни отделения над седалките на пасажерите). Пътникът има достъп до ръчния си багаж през цялото време на полета.

Ръчен багаж при редовни авиолинии
Ръчният багаж при  редовните авиолинии е желателно да не бъде по голям от 55x40x20 см и да не е по-тежък от 8 кг. Освен ръчния багаж може да носите в самолета лаптоп или дамска чанта.

Ръчен багаж при нискотарифни авиолинии
При нискотарифните авиокомпании положението е малко по-рестриктивно. При всяка нискотарифна авиокомпания има различни допустими размери и килограми. Преди да се качите на самолета може да бъдете помолени да си вкарате ръчния багаж в специална метална оразмерителна кутия, за да се уверят че багажа Ви е с точни размери. Ако не отговаряте на тези изисквания може да Ви накарт да заплатите допълнителна такса, която в повечето случаи не е никак малка.

 

Разрешен багаж при пътуване със самолет
Разрешен багаж при пътуване със самолет
РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ В ЧУЖБИНА

https://aviotravel.eu/images/stories/hotels/semeistvo-na-hotel.jpg

ПРОВЕРИ ТУК ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

✅Обслужването е на български език.

✅Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✅Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✅Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✅Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✅Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✅Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.

 

 Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

Заплатете резервацията си с банкова карта

Сигурно заплащане по банков път и чрез карта


РЕЗЕРВАЦИИ НА ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

 


ДИРЕКТНИ НИСКОТАРИФНИ ПОЛЕТИ

 


ТОП СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО

 


ОБСЛУЖВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ: РКК-01-5753