EvtinSamoletenBilet.com
САЙТ ЗА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА ЕВТИНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Авиокомпания Norwegian

Norwegian Air Shuttle е втората по големина скандинавска авиокомпания и е на четвърто място сред нискотарифните авиокомпании в Европа. Главният щаб на компанията е на летище Гардермоен в Осло като вторични бази се намират в Берген, Трондхайм, Ставангер, Осло-Ригге, Коленхаген и Стокхолм-Арланда. Norwegian Air Shuttle предлага полети с висока честота в Скандинавия, комбинирани с полети с по-ниска честота по международните дестинации.

Norwegian Air Shuttle е основана през 1993г. като регионална авиолиния превземайки маршрутите в западна Норвегия след банкрута на Бизи Бий. До 2002г. полетите на авиопревозвача са обслужвани от самолети Фокър 50. След сливането на вътрешните авиокомпании Браатенс и Скандинавиан Еърлайнс, Norwegian Air Shuttle се възползва от възможността да установи вътрешни нискобюджетни полети. Оттогава компанията се развива бързо, установявайки се във Варшава и закупувайки шведските Флай Нордик през 2007г. и навлизайки на пазара в Копенхаген през 2008г. Същата година са доставени и първите самолети Боинг 737-800. Самолетите Боинг 737-800 са едни от най-щадящите околната среда машини, намалявайки вредните емисии за седалка с цели 23% сравнени с Боинг 737-300. Новите самолети подобряват точността на летателния график и намаляват разходите за поддръжка и други технически разходи. Самолетите на Norwegian Air Shuttle са с носове оцветени в червено, като някои от тях имат портрети на известни шведи, норвежци или датчани на опашката.

Превозвачът предлага корпоративни и индивидуални програми за редовни клиенти, които предлагат различни намаления, в зависимост от събраните пролетени мили.

Авиокомпанията обслужва 238 маршрута към 94 дестинации, намиращи се в 27 различни държави, включващи страни намиращи се в Европа, Северна Африка и Близкия изток. В България изпълнява сезонни полети до Бургас и Варна.

На 8.11.2010г. авиокомпанията обявява плановете си да вземе на лизинг два Боинг 787 и планира да стартира междуконтинентални полети между скандинавските столици и Ню Йорк и Бангкок. От своята вторична база на летище Фредерик Шопен в Варшава (Полша) авиокомпанията лети до дестинации в централна Европа.

* Обслужването е на български език.

* Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

* Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

* Работим със резервационни системи предлагащи полети на над 800 редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпани.

* Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

* Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

* Консултантите на evtinsamoletenbilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.