EvtinSamoletenBilet.com
САЙТ ЗА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА ЕВТИНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Авиокомпания Niki

Авиокомпанията Niki е създадена през 2003 г. и е първата австрийска нискобюджетна авиокомпания. Тя извършва редовни полети от Виена, Залцбург, Линц и Грац до различни дестинации в Европа и Египет. Началото на авиопревозвача е поставено, след като знаменитият, бивш състезател от Формула-1 Ники Лауда напуска Lauda Air през 2000 година и през 2003 г. закупи компанията Aero Lloyd Austria. Новата компания започва да функционира от 28.11.2003г. под името FlyNiki, а на 9.11.2004г. е подписан договор за сътрудничество с Air Berlin, със който двете авиокомпании създават нискотарифен алианс. 

Благодарение на партьорството си с Air Berlin авиокомпания Niki започва да предлага евтини самолетни билети до множество дестинации в Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка. Авикоманията активно работи и с туроператора Neckermann Reisen. Любитен факт за Niki е, че самият Ники Лауда притежава лиценз за пилот и често пилотира самолети на собствената си авиокомпания (обикновено сутрешните полети за Франкфурт и Цюрих).

За разлика от повечето други нискотарифни авиокомпании на борда на самолетите на авиокомпания Niki се сервира безплатна храна, включваща сандвичи и безалкохолни напитки. Друго меню може да се поръча срещу допълнително заплащане. 

От 01.02.2010г. компанията предлага полети  от летище София до Виена с много удобни връзки за  Берлин-Тегел, Франкфурт-Майн, Хановер, Нюрнберг, Мюнхен, Инсбрук, Цюрих и Париж.

Полетите се изпълняват с Airbus 319 или с Embraer190, като средната им възраст е 2,5 г. Авиопревозвачът разполага с една от най-новите флотилии в Европа.

* Обслужването е на български език.

* Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

* Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

* Работим със резервационни системи предлагащи полети на над 800 редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпани.

* Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

* Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

* Консултантите на evtinsamoletenbilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.