EvtinSamoletenBilet.com
САЙТ ЗА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА ЕВТИНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Авиокомпания EasyJet
Британският авиопревозвач EasyJet е една от най-големите нискотарифни авиокомпании в Европа. Създадена е през 1995 г. от Stelios Haji-Ioannou. Главнaта база на авиопревозвача се намира на летище Лондон Лутън. Първоначално обслужва само две отсечки, но с годините EasyJet закупи няколко конкурентни авиокомпании и стана една от най-големите нискотарифни авиокомпании в Европа. През първите години да се закупи билет бе възможно единствено по телефона, но през 1998г. EasyJet стана първата нискотарифна авиокомпания, която въведе онлайн резервирането на билети през интернет. Още от самото си създаване EasyJet извършва полети по най-популярните бизнес и туристически маршрути в Европа.

Авиокомпанията продава еднопосочни евтини самолетни билети, като едновременно с това предоставя на пътници неограничена възможност за избор на дата на връщане. За разлика от повечето други ниско бюджетни авиокомпании, EasyJet летят до основни летища на различни градове, спестявайки на пътниците си допълнителни разходи за транспорт.

Пътниците могат да заемат места в самолета по техен избор, защото авиокомпанията не разпределя предварително свободните места. Качването на борда на самолета се осъществява според разделението на групи с предимство. Първи в самолета влизат пътниците SB, т. е. тези, които са закупили Speedy Boarding/Speedy Boarding Plus. След това на борда се качват пътниците от група SA, това са пътници, които се нуждаят от специални грижи както и семейства – максимално двама възрастни с поне едно дете на възраст до 5 години. Следващата група, която се качва на борда е група А, това са пътниците, които са преминали през летищната проверка on-line, както и първите 30 пътуващи, които преминат през летищната проверка на летището. Последни в самолета влизат пътниците от група В.

По време на полета пътниците могат да поръчат обяд от easyKiosk, както и да си закупят козметика и подаръци.

Пътуващият може да вземе със себе си на борда на самолета един брой ръчен багаж, с тегло, което позволява самостоятелно да бъде пренасян от пътника, както и с размери позволяващи да бъде поместен в специалното помещение за багаж над седалката. Максималната големина на багажа не може да превишава 55x40x20cм.

Всеки пътник може да пренася регистриран багаж с максимално общо тегло 32 кг., включително и спортни съоръжения, ако има свободно място в багажното помещение.

Компанията предлага полети до 118 дестинации в Европа, северна Африка, Кипър и Израел.

* Обслужването е на български език.

* Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

* Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

* Работим със резервационни системи предлагащи полети на над 800 редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпани.

* Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

* Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

* Консултантите на evtinsamoletenbilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.