EvtinSamoletenBilet.com
САЙТ ЗА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА ЕВТИНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Авиокомпания Blue Air
Blue Air е първата румънска нискотарифна авиокомпания със седалище в Букурещ и със 100% частно участие. Blue Air е създадена 13.12.2004 г. и предлага връзки между Румъния и големи европейски градове. Основната база на Blue Air се намира на летище Баняса - Букурещ, но авиокомпанията има друга база на международното летище Бакау.

Blue Air извършва редовни вътрешни и международни полети, предлага както чартърни, така и карго полети. Самолетният парк на Blue Air се състои от 8 самолета през 2009 г. Аиокомпания Blue Air има своя програма за лоялни клиенти, наречена myBlueAir, която дава възможност за получаване на отстъпки от самолетните билети на авиокомпанията.

Компанията е основана с желанието  да създава безопасна, комфортна и изгодна алтернатива за летене. Това е повратен момент - за първи път компания в Румъния предлага на пътниците изгодни полети до най-важните дестинации в Европа. Много българи живеещи в Северна България също се възползват от услугите на нискобюджетния авиопревозвач.

Стратегията на Blue Air се оповава на високофункционален авиопарк, на пилоти с голям професионален опит, на разнообразни и първокласни маршрути, както в Румъния, така и в чужбина, на специализиран персонал на всички летища, където компанията функционира. Максимата "Колкото по-рано закупиш билет, толкова по-изгодно пътуваш" е валидна и тук. Други предимства са: модерни самолети, които се поддържат редовно  в техническа изправност; безопастност, осигурена по въздух и земя. Някои от програмите на Blue Air включват: MyBlue SmartMoney, Priority Smartcheckin, въздушна Линейка, карго превози и др.

* Обслужването е на български език.

* Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

* Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

* Работим със резервационни системи предлагащи полети на над 800 редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпани.

* Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

* Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

* Консултантите на evtinsamoletenbilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.