EvtinSamoletenBilet.com
САЙТ ЗА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА ЕВТИНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Eurowings е немска нискотарифна авиокомпания, която до октомври 2015г. беше позната под името Germanwings. Germanwings е основана през 1997г. Собственост е на немският национален превозвач Lufthansa. Авиокомпанията предлага както вътрешни, така и международни полети до различни дестинации в Европа. Основните бази са на летище Кьолн/Бон и Щутгарт. Второстепенни бази са летищата в Берлин-Шьонефелд, Дортмунд, Хамбург и Хановер. Общият брой на дестинациите е 67 в цяла Европа.

Germanwings има своя собствена програма за лоялни клиенти, наречена Boomerang Club, която позволява получаването на безплатен билет и допълнителни бонуси. Germanwings бе първата немска нискотарифна авиокомпания, която предложи свързващи полети.

Пътникът може да вземе със себе си на борда на самолета ръчен багаж с тегло до 8 кг., както и допълнително към този багаж - лаптоп, чадър, палто, дамска чанта. Срещу заплащане могат да се регистрират и до 20 килограма багаж за превоз.

На борда на самолетите, пътниците могат да си поръчат висококачествена храна срещу заплащане. Времето, което пътниците прекарват на борда на самолета се разнообразява от различни видео и аудио програми, както и от филми съдържащи информация за самия полет.

Авиокомпанията разполага с флот от 30 нови и съвременни самолета Airbus A319.

* Обслужването е на български език.

* Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

* Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

* Работим със резервационни системи предлагащи полети на над 800 редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпани.

* Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

* Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

* Консултантите на evtinsamoletenbilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.