ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯАТРАКТИВНИ ОФЕРТИ

Благодарение на реализираните големи продажби като топ агент на много от опериращите в България авиокомпании, EvtinSamoletenBilet.com може да ви предложи ексклузивни цени и условия.


РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ДЕСТИНАЦИИ


На сайта EvtinSamoletenBilet.com ще намерите богата гама от удобни и директни полети до любимите Ви места.


НАДЕЖДНИ ПАРТНЬОРИ


Работим с авиокомпании, хотели и други доставчици на туристически услуги, които са се доказали през годините и са утвърдени брандове на пазара.

Blue Air е първата румънска нискотарифна авиокомпания със седалище в Букурещ и със 100% частно участие. Blue Air е създадена 13.12.2004 г. и предлага връзки между Румъния и големи европейски градове. Основната база на Blue Air се намира на летище Баняса - Букурещ, но авиокомпанията има друга база на международното летище Бакау.

Blue Air извършва редовни вътрешни и международни полети, предлага както чартърни, така и карго полети. Самолетният парк на Blue Air се състои от 19 самолета през 2021 г. Аиокомпания Blue Air има своя програма за лоялни клиенти, наречена myBlueAir, която дава възможност за получаване на отстъпки от самолетните билети на авиокомпанията. Нискобюджетния авиопревозвач извършва полети до 57 дестинации.

Компанията е основана с желанието  да създава безопасна, комфортна и изгодна алтернатива за летене. Това е повратен момент - за първи път компания в Румъния предлага на пътниците изгодни полети до най-важните дестинации в Европа. Много българи живеещи в Северна България също се възползват от услугите на нискобюджетния авиопревозвач.

Стратегията на Blue Air се уповава на високофункционален авиопарк, на пилоти с голям професионален опит, на разнообразни и първокласни маршрути, както в Румъния, така и в чужбина, на специализиран персонал на всички летища, където компанията функционира. Максимата "Колкото по-рано закупиш билет, толкова по-изгодно пътуваш" е валидна и тук. Други предимства са: модерни самолети, които се поддържат редовно  в техническа изправност; безопасност, осигурена по въздух и земя. Някои от програмите на Blue Air включват: MyBlue SmartMoney, Priority Smartcheckin, въздушна Линейка, карго превози и др.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛ В ЧУЖБИНА

https://aviotravel.eu/images/stories/hotels/semeistvo-na-hotel.jpg

ПРОВЕРИ ТУК ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ EvtinSamoletenBilet.com?

✅Обслужването е на български език.

✅Най-добри цени и промоции на самолетни билети и хотели.

✅Може да избирате от стотици промоции и специални оферти всеки ден.

✅Работим с резервационни системи предлагащи полети на всички редовни, нискобюджетни и чартърни авиокомпании.

✅Ще Ви предложим голямо разнообразие от евтино и скромно настаняване до луксозни, бутикови или СПА хотели.

✅Спестявате време и средства, тъй като обслужването е по телефон, е-мейл, Skype, Viber или WhatsApp.

✅Консултантите на EvtinSamoletenBilet.com ще Ви помогнат да организирате пътуването си възможно най-изгодно и ще бъдат насреща на всеки етап от неговото изпълнение.

 

 Заплатете резервацията си в най-близкия клон на БАНКА ДСК или чрез активно онлайн банкиране на банката

Заплатете резервацията си с банкова карта

Сигурно заплащане по банков път и чрез карта


РЕЗЕРВАЦИИ НА ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

 


ДИРЕКТНИ НИСКОТАРИФНИ ПОЛЕТИ

 


ТОП СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ЦЕНА И КАЧЕСТВО

 


ОБСЛУЖВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК

 


УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РГИСТРАЦИЯ: РКК-01-5753